Образувано е досъдебно производство по случая със смъртта на шофьора на

...
Образувано е досъдебно производство по случая със смъртта на шофьора на
Коментари Харесай

Шофьорът, който уби дете на пътя е бит с юмруци и имал прободна рана в крака

Образувано е досъдебно произвеждане по  случая със гибелта на водача на товарния камион , който в понеделник при злополука  блъсна и умъртви шестгодишно момченце в сунгурларското село Прилеп. Това оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Извършени са голям брой дейности по следствието – оглед на местопрестъпление, разпит на очевидци, освидетелстване на лица, изземване на сравнителни мостри, ДНК и дактилоскопия и други

Дете почина до момента в който пресича, лидерът на автомобила също е умрял

По данни на полицията  детето е пресякло ненадейно пътното платно.

Инцидентът е станал към 15:20 часа през вчерашния ден. Към мястото на случая се  отправили близки родственици на момчето, които чествали наоколо персонален мотив . При идването на полицейските чиновници 57-годишният  водач  на камиона е  открит в кабината мъртъв . Установено е, че са му  нанесени удари с юмруци, както и прободна рана в региона на левия крайник . Мъжът е умрял от кръвозагуба. Той е от Варна.

Установено е оръжието , с което е осъществено закононарушението. Тялото на 57-годишния лидер на товарния автомобил е откарано за аутопсия в поделение „ Съдебна медицина “ при УМБАЛ – Бургас. Назначени са разнообразни експертизи. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Седем арестувани поради убития водач, прегазил дете в Бургаско

От прокуратурата в Бургас показаха, че  има арестувани.  Първоначално в ареста са били седем мъже, четирима от тях са освободени.  Задържани остават бащата, вуйчото и дядото на умрялото дете .

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР